W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Wings & Wheels avvikles

Det er på et styremøte i Wings & Wheels søndag kveld 08.01.2017 bestemt at Wings & Wheels avvikles etter 17år sammenhengende.
Det er manglende motivasjon blant klubbens medlemmer for å ofre nye utallige dugnadstimer som er årsaken til at vi nå velger å avvikle dette treffet.

Forutsetningene for å arrangere et treff som Wings & Wheels har selvsagt endret seg fra da vi begynte i år 2000 og til den størrelsen W&W har utviklet seg til å bli de senere år. Wings & Wheels er et felles motortreff hvor været spiller en betydelig rolle for besøkstall og underholdning som bestilles inn, og vi ser at den økonomiske risikoen i forbindelse med dette er litt stor, som også har betydning for vår avgjørelse om avvikling av Wings & Wheels.

     
  
  Vi ønsker selvsagt å takke alle som har vært med på Wings & Wheels eventyret i alle disse år, både av treffdeltagere, klubbmedlemmer som har jobbet iherdig på dugnad, all underholdning vi har vært så heldig å få bestilt inn, sponsorer og alle andre trofaste samarbeidspartnere. Vi er kjempestolte alle tre arrangørklubbene for det treffet vi har arrangert, og vi har i alle år fått store mengder skryt for den innsatsen vi har gjort, og at folk har kost seg stort. Vi liker å tro at Wings & Wheels har hatt betydning for lokalsamfunnet her i Lunde, og store deler av Telemark forøvrig , og det er derfor vemodig at det nå er slutt.

Takk for oss, og takk til alle dere som har hatt glede av å besøke Wings & Wheels i Lunde.

      

FacebookTwitter Epost


Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13år:
GRATIS
Fra 13år:
100kr