W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Honkabilly Kings til Wings and Wheels!

Wings and Wheels har gleden av å presentere Honkabilly Kings på årets arrangement. Med en forkjærlighet for gammel country, rockabilly, western swing, rock´n´roll og americana vil denne gjengen fra Kragerø garantert gi publikum en opplevelse som står i stil til resten av arrangementet.

 

 Honkabilly Kings har spilt sammen i snart 20 år, og selv om kontrabassen ikke kommer flyvende over scenen slik den gjorde en gang i tiden kan de love en aften litt utenom det vanlige. Bandet er akkurat ferdig med innspillingen av sin første LP, og konserten vil bestå av blant annet egne låter fra denne, samt en rekke mer eller mindre kjente coverlåter. For de som trenger noen referanser kan vi nevne: Big Sandy and his fly rite boys, Johnny Cash, Hank Williams, The Paladins og Johnny Burnett som noen av inspirasjonskildene. Bandet har samtidig utviklet sitt eget distinkte uttrykk med den ene foten i 1940-50 talls americana og den andre foten godt plantet i 2016. Så her er det bare å snøre på seg bestemors/bestefars gamle dansesko, skjenke seg en øl fra Dineren og ta turen til scenen hvor Honkabilly Kings vil gi dere en uforglemmelig aften. Vi sees der. 


Honkabilly Kings vil snart bli å høre på Spotify, i mellomtiden kan du følge linken og få en smakebit av Honkabilly Kings!: Honkabilly Kings


Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Emne:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
Epost:  * (publiseres ikke)
Varsel: Motta varsel på epost når noen svarer på ditt innlegg?
 

 Kommentarer (2)

Vis/skjul alle tråder
Della - lagt inn 2016-09-02 21:37:31 #1
I don't even know wh
I don't even know what to say, this made things so much eaiesr!  
Vis/skjul tråd
Avari - lagt inn 2016-09-04 07:03:41 #2
Super infmtoarive wr
Super infmtoarive writing; keep it up. http://wagrdnbbjw.com [url=http://npkqylki.com]npkqylki[/url] [link=http://yjtmwfj.com]yjtmwfj[/link]  
Vis/skjul tråd
Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13Ã¥r:
GRATIS
Fra 13Ã¥r:
100kr