W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Vi oppfordrer til tidsriktig bekledning

Årets Wings & Wheels er et lite vendepunkt for treffet, hvor vi nå prøver å ta dere med tilbake til 50-60-70 tallet. Tidsriktig bekledning, tema bekledning blandt dere som deltar vil hjelpe oss å sette den riktige atmosfæren. Så få på deg jagerflydressen, verktsted overtrekksdresen, rockabilly klær, flyvertinnekjolene og ikke minst en flott sveis og hodeplagg.

Det er ingen grenser for hva dere kan finne på av bekledning fra denne tidsperioden 50-60-70 tallet.

Vi premierer noen heldge vinnere for beste bekledning under treffet, som vil bli presentert på lørdagen. Vi håper flest mulig blir med å lage en god atmosfære, når dere vandrer opp nostalgigata blandt forskjellige utstillinger fra en svunnen tid.

Vi har i år også det grønne hjørnet på plass, større enn noen gang tidligere, så alt av militærklær vil selvsagt gli rett inn.

Dersom man ønsker å komme til Wings & Wheels med vanlig bekledning uten å gjøre så mye annet utav seg enn å være der og oppleve atmosfæren, så er det selvsagt like velkomment. Vi håper alle får en flott opplevelse!FacebookTwitter Epost


Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13år:
GRATIS
Fra 13år:
100kr