W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Reklamebyrået Superlativ

HVA GJØR VI?
NEI… EH… VI VET IKKE HELT HVORDAN VI SKAL SI DET PRESIST VI HELLER. DET FINNES IKKE NOE SVAR! Det nærmeste vi kommer, er at vi selger vekst og vekstpotensiale – et konkret samarbeid med din bedrift for å videreutvikle markedskommunikasjonen, spisse budskapet, se muligheter og å være løsningsleverandør når du har en konkret idè.

Dette gjør vi ved å levere markedsorientert visuell og verbal kommunikasjon. Som snakker med kundene dine. Hvis du tillater oss. Vi kan også være en konkret leverandør av annonser og brosjyrer, men det er ikke rett måte å benytte oss på: Når du bestiller annonsen og forteller budskapet – har vi muligens erfaringen til å vite at et annet medievalg, vil fungere med ditt budskap. Eller motsatt. 

HISTORIEN OM SUPERLATIV… Historien om Superlativ er ikke så all verdens viktig. Det er fremtiden som teller og vi jobber alltid fremover. Vi er hvertfall blitt et fullservice reklamebyrå og består to avdelinger, der avd. Ulefoss konsentrerer seg om digitaltrykk, mens avdeling Bø gjennomfører det kreative arbeidet. Vi kan levere det meste og vi kan levere det veldig kjapt. Det er vi stolte av. 

      

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Emne:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
Epost:  * (publiseres ikke)
Varsel: Motta varsel på epost når noen svarer på ditt innlegg?
 

 Kommentarer (0)

Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13Ã¥r:
GRATIS
Fra 13Ã¥r:
100kr