W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Sikkerhet og orden


Det er svært viktig at alle som skal campe under W&W respekterer våre regler knyttet til sikkerheten. Vi tar sikkerheten på alvor på Wings & Wheels. Skader, ulykker, tyveri og bråkmakere ønsker vi ikke å ha hos oss. Folk skal kose seg, og ikke gå rundt med bekymringer. Derfor tar vi noen forhåndsregler mtp. brann og tyveri/bråk.

For dem med telt/vogn, skal disse plasseres med minst 3 meters klaring. Dette er påbud fra brannvesenet. Skulle uhellet være ute og et telt tar fyr, skal det ikke spre seg videre til naboteltet. Vi har en god beredskapsplan dersom uhellet skulle oppstå, med brannslokkingsutstyr og vakthold 24t i døgnet på campingen.

Vaktene sprader rundt på området for å holde plassen ryddig, for å hjelpe dere om det skulle være noe spesielt, og for å gripe inn om ting ikke er som det skal. Wings & Wheels skal være en hyggelig og morsom opplevelse for alle! Campingen skal hovedsakelig være en plass hvor man sover og hviler ut, etter midnatt, og vi håper alle tar med seg festhumøret ned til dineren og foran scenen. 

Opplever dere noe som ikke er heldig, så gi beskjed til vaktene, de er der for dere. Arrangørene gjør alt for at Wings & Wheels skal være et trygt og hyggelig opphold!Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Emne:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
Epost:  * (publiseres ikke)
Varsel: Motta varsel på epost når noen svarer på ditt innlegg?
 

 Kommentarer (0)

Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13Ã¥r:
GRATIS
Fra 13Ã¥r:
100kr