W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Besøkende luftveien

Flytreff, MC-treff og biltreff i ett. I tillegg til det sosiale har vi flyaktivitet, utstillinger, Nostalgi-gate, cruising, 50-talls flyshow, live musikk og fest på kveldene! Velkommen til Wings & Wheels flyvenner, dette blir gøy!

Wings & Wheels har som mål å etablere seg som et stort flytreff i Norsk målestokk, samtidig som det er et MC-treff og Biltreff. MC og Bil har i alle år hatt mange treff i mange byer og steder, både dagstreff og overnattingstreff. Vi håper å være en lignende arena også for flygere!

Enten kan du fly hit og sove under vingen / slå opp telt, eller du kan komme på en dagstur, som et typisk Fly-in. Her håper vi flymiljøet kan samles og dele historier og skaffe seg nye flyvenner!

Lørdag er den store familiedagen hvor de fleste flyene pleier å dukke opp. Ved flott flyvær har vi hatt oppimot 70 besøkende fly, men det er plass til fler! Lørdag 25. juni arrangerer vi flystevne på området vårt, samtidig som det vil være generell flyaktivitet gjennom hele helgen. 

For at W&W skal oppleves som et flytreff utenom det vanlige, anbefaler vi at du blir her hele helgen. Vi har god mat og drikke i saloonen, og det vil hele tiden "skje noe" inne på område, i form av god musikk (konserter), premieringer, litt W&W leker, og mye gøy for motorinteresserte.

Russian Warbirds of Norway vil fly rundflyging med sin Antonov An-2. Det samme vil Warbirds of Norway gjøre med sin Max Holste Broussard. I tillegg dukker en gammel kjenning opp for de som husker Snorre Kjetilsons Fjellfly, nemlig Norseman. Denne vil også fly rundflyging. Under flystevnet kan vi også friste med DC-3 Dakota fra Sandefjord.


PRISER:

Priser per person

Dagtid på lørdag (kl. 08-20):

 13 år og oppover:     100kr
 12 år og under:     GRATIS

           
W&W fest m/camping og frokost:

 Fre til Lør:    250kr
 Lør til Søn (fra kl. 20):  350kr
 Lør til Søn (fra kl. 08):  450kr
 Fre til Søn:    600kr

Den tradisjonelle startavgiften for fly er inkludert i W&W-treff prisene.

PILOT-INFO:

» Operativ info til besøkende på WW fly-in

Siste oppdatering:

  • Banen er super og vi ønsker velkommen til en flott helg i Lunde
  • Besøkende fly på lørdag må ankomme Lunde utenfor tidspunktene 13:00-14:30 pga. flyshow. Banen vil være stengt i dette tidsrommet.
  • Et helikopter vil søndag filme Kanalrennet som går i og i nærheten av Lunde sentrum. Vær OBS på dette ved avreise!


FacebookTwitter Epost


Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13år:
GRATIS
Fra 13år:
100kr