W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Hva er Wings & Wheels?

Wings & Wheels er et felles arrangement for kjøretøy på både vinger og hjul. Treffet arrangeres årlig siste helga i juni i vakre omgivelser på flyplassen i Lunde i Telemark. Treffet prøver å skape en nostalgisk stemning rundt motorinteressene, det er derfor høyt fokus på veterankjøretøy og det oppfordres til tidsriktig bekledning. Underholdnings innslagene er både nostalgisk og motor relaterte.

For å klare å skape mer nostalgisk og gammeldags «feeling» over treffet vil vi oppfordre deltakerne til å kle seg tidsriktig, campe tidsriktig og selvsagt kjøre tidsriktig. Det er ikke et krav, men beste bekledning og camping ekvipasje vil bli premiert! Hele treffområdet vil ose nostalgi og i tillegg vil nedre delen av treffplassen i år huse en «Nostalgigate», dette vil være et område med ulike motor relaterte poster fra en svunnen tid. For å nevne noe av det som kommer til å være i «Nostalgigata» er grønt hjørne/«Mash»-militærleir, 50-talls bensinstasjon og verksted, serveringssted med live underholdning på dagtid, oppstart av nostalgi-dragstere, utsalg av vintage klær, nostalgisk frisørsalong m.m.

I 2016 fyller Norges eneste serieproduserte bil, Trollbilen 60 år. Jubileet feires på W&W med display av flere Trollbiler og Trollbåten! Crusingen vil i 2016 bli ledet an av Trollbilen og gå i historiske omgivelser langs Telemarkskanalen over den fredede veien «murane» og forbi Trollbilens fødeplass i Lunde sentrum. Underholdningen vil være tidsriktig og relatert til motorhobbyen. Det vil være stemningsvekkende live-musikk både på dagtid på treffplassen og på kveldstid i dineren og hangaren.

FacebookTwitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Emne:  *
Kommentar:  *
Kode: *
Epost:  * (publiseres ikke)
Varsel: Motta varsel p epost nr noen svarer p ditt innlegg?
 

 Kommentarer (0)

Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13år:
GRATIS
Fra 13år:
100kr