W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Opprinnelsen

Vi må helt tilbake til år 2000 for å finne starten på Wings & Wheels eventyret i Lunde

For da klubbene Lunde MC klubb, Street Cars Lunde og Nome Flyklubb vurderte å samarbeide om et felles motortreff ved den flotte beliggenheten i Lunde, var det mange som hadde tro på et levedyktig arrangement. Dette konseptet har eksistert i mange år i en god del land, men i Norge har det vært heller sjeldent.

Wings & Wheels i Lunde ble derimot en realitet St.Hans helgen år 2000. Nyoppstartet og ferske i gamet, var det med stor glede vi kunne konstatere at nærmere 700 mennesker fant veien til oss og koste seg stort. Tilbakemeldingene har i størst grad vært positive fra deltakerne. Det virker som folk trives med å oppleve og se mye spennende fra likesinnede, og ikke minst samtidig få underholdning fra de øvrige kategoriene.

Helt fra dag en har det vært fokus på å stadig skifte ut underholdningen fra år til år, og det er ikke måte på hva vi har hatt på besøk hos oss. Vi nevner i fleng:

FMX-show, Dragster oppstart, traktor-pull oppstart, jetfly, akrobatikkfly, Dakota, Burn-out konkurranse, car-wash, cruising, Monstertruck, snøscooter-race, Pyro fra fly i mørket, wingwalking, Fallskjermhopp-rekordforsøk, Pål Ullevaalseter stand, Simulert jagerflybombing med gigantisk eksplosjon og selvsagt masse premieringer.


Fra og med 2016 vil treffet ta en ny retning der vi prøver å ta det hele tilbake til 
kjøretøyenes gullalder. Treffet vil være sterkt inspirert av nostalgi og tidsriktige kjøretøy 
både i form av bil, mc og fly. Vi håper så mange som mulig vil være med på dette for å 
skape en nostalgisk stemning på Wings & Wheels.

Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Emne:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
Epost:  * (publiseres ikke)
Varsel: Motta varsel på epost når noen svarer på ditt innlegg?
 

 Kommentarer (0)

Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13Ã¥r:
GRATIS
Fra 13Ã¥r:
100kr