W&W - Lunde
Wings & Wheels er et motortreff hvor bil-, MC- og flyentusiaster med genuin interesse for sin hobby, samles med likesinnede til lett underholdning og masse masse moro!

Angående 1% klubbers adgang til W&W, les her»

Generelt

Vi kan tilby camping for våre besøkende med hobbykjøretøy i fantastisk flotte omgivelser.

Wings & Wheels kan skilte med et kjempeflott campingområde, enten du kommer med fly, bil eller MC. Området er åpent, grønt, fast og idyllisk plassert tett inntil Telemarkskanalen og Nomevann. Camping områdene er strategisk plassert med enkel adgang til underholdning, utstilling og cruising muligheter.

Kjøretøyene har sjelden problemer med å bevege seg på området, og alle sover flatt og tørt i teltene sine. Vi har kun ved ekstremt dårlig vær problemer med å holde det helt tørt, men sagflis har en god effekt i slike tilfeller.

For besøkende med bil og MC har vi et camping området på selve treffplassen. Her har vi toaletter og vasker strategisk plassert, likeså container for søppel. Ellers oppfordrer vi alle deltagere om å benytte seg av søppelstativ som er plassert rundt på hele treffområdet for å holde området ryddig og pent.

For besøkende med fly som ønsker å slå opp teltet sitt under flyvingen sin, er dette fult mulig. Dere camper isåfall på vår like flotte flycamp. (Kan evt. sette opp teltet på bil og MC campingen om ønskelig). 

For å bevare et nostalgisk og ryddig helhetsinntrykk av arrangementet tillater vi ikke følgende på vår camping:

For å kunne bo på campingen på W&W må du være over 18 år. Treffdeltakerne som bor på campingen iløpet av helga får eget adgangsbånd og det er kun treffdeltakere med et slikt bånd som får oppholde seg på campingen etter midnatt. Vi ønsker alle treffdeltakere med hobbykjøretøy velkommen til å bruke campingen vår!

Campingen åpner kl.16.00 Fredag 24.06.16.

Dersom treffdeltakere ikke ønsker å bruke W&W camping finnes alternative overnatting- og campingmuligheter i nær tilknytning til treffet, se under «Overnatting».


Facebook Twitter Epost


 Legg inn en ny kommentar

Navn:  *
Emne:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
Epost:  * (publiseres ikke)
Varsel: Motta varsel på epost når noen svarer på ditt innlegg?
 

 Kommentarer (1)

Vis/skjul alle tråder
ole j pettersen - lagt inn 2016-06-20 16:50:52 #1
Camping
 
Vis/skjul tråd
Priser 2016
Fredagspass: 250kr
Lørdagspass: 350kr (20:00-)
Lørdagspass: 450kr (08:00-)
Helgepass: 600kr

Lørdag 08-20:00
Under 13Ã¥r:
GRATIS
Fra 13Ã¥r:
100kr